Dieta Rina Faza 3 – Perioada de Digestie

625
dieta-rina-faza-3

Perioada de digestie apare in timpul noptii. Acasta incepe dupa cina si tine pentru aproximativ 8 ore. Nu ai voie sa consumi alte alimente in timpul acestei faze.

Scopul principal pe care il are faza 3 din dieta Rina este sa iti obisnuiasca organismul cu acesta dieta si sa acumuleze toti nutrientii pe care i-ai consumat in faza 2.

Acest lucru iti va ajuta organismul sa “uite” de vechile diete care nu au mers bine si de stresul pe care l-ai pus asupra acestuia datorita infometarilor anterioare (daca te-ai infometat in trecut pentru a slabi).

Daca ai mai tinut o dieta de curand si te-ai infometat, vei observa ca aceasta dieta iti va oferi o metoda mai usoara si mai putin stresanta de a slabi.

Procesul de slabite va incepe atunci cand organismul tau se va obisnui cu noul meniu si cu noile alimente pe care le incluzi in meniu, atat timp cat tii cont de cantitatile recomandate de consum.

Un alt factor cheie de care trebuie sa tii cont este combinatia de alimente, care ajuta la usurarea digestiei, ajutand organismul sa profite din plin de capacitatile acestei diete.

In faza 3, organismul este gata sa extraga si sa asimileze nutrientii de la mancarea consumata in faza 2. Trebuie doar sa te relaxezi, sa te odihnesti sau cel putin sa reduci intensitatea activitatilor tale.

Astfel, sistemul tau digestiv poate functiona la maximum.  Pentru a preveni simptomele neplacute ale unei digestii grele, se recomanda ca cina sa fie servita la cel putin 3 ore inainte de culcare. Trebuie sa tii cont de aceast regula pentru a profita din plin de beneficiile dietei Rina si sa vezi rezulatate maxime.

Sper ca acest articol sa te fi ajutat sa intelegi mai bine cum functioneaza faza 3 din dieta Rina. Daca ai intrebari sau nelamuriri, lasa un comentariu iar eu iti voi raspunde repede cat pot de repede.