Dieta Rina Faza 2 – Perioada de Ingestie

756
dieta-rina-faza-2

Faza 2 de la Dieta Rina este cunoscuta sub numele de perioada de ingestie. Aceasta incepe intre amiaza si 8 seara si pentru majoritatea oamenilor, in timpul pranzului si a miculuui dejun.

Nu exista mese intermediare, cu exceptia zilelor de vitamine, asadar calculeaza bine cand ai pranzul pentru a rezista pana la cina.

Majoritatea celor ce tin aceasta tdieta sugereaza ca ar ttrebui sa ai pranzul la amiaza si cina pe la ora 6. Acestia spun ca nu se simt simt infometati dupa.

Daca iti este greu, mananca micul dejun maxim pana la ora 12 si mananca pranzul la ora 2 PM. Poti adauga o salata mare si o felie de paine pranzului tau. In acest fel vei rezista pana la ora 8 fara sa iti fie foame.

Un alt avantaj in a lua cina mai tarziu este ca vei reusi sa rezisti pana te culci fara sa iti fie foame.

Cantitatea de mancare consumata in perioada de ingestie nu este la fel de importanta (cu toate ca exista cateva restrictii).

Inceawrca sa nu consumi alte alimente decat cele incluse incluse in planul de meniu. La inceut poate fi greu, dar nu te ingrijora: Dupa cateva zile, organismul tau se va obisnui cu noul plan si il vei putea tine mai usor. La inceput este greu, pana iti obisnuiesti organismul.

Sper ca acest articol sa iti fi raspuns la toate interbarile pe care le ai despre faza 2 din dieta rina. Daca ai alte intrebari sau nelamuriri, lasa un comentariu si iti voi raspunde cat pot de repede.