Dieta Rina Faza 1 – Perioada de Purificare

740
dieta-rina-faza-1

Pentru majoritatea oamenilor, aceasta faza incepe la ora 4 dimineata si tine pana la pe la amiaza. De obicei, are loc in timpul micului dejun.

Ar fi indicat sa mananci doar fructe si legume si sa consumi multe lichide (apa ceai) in timpul acestei faze.

Fructele si legumele pot fi inlocuite cu sucuri facute din aceste alimente – fara sa adaugi zahar, alti indulcitori sau condimente).

Este important sa nu le amesteci pe toate la aceeasi masa, asadar organismul tau poate absorbi totul fara prea mult efort.

Totodata, ai voie sa ai mai mult de un mic dejun deoarece fiecare fruct si leguma sau suc se considera a fi omasa.

Conform regulilor dietei RIna, trebuie sa fie o distanta de 3 ore intre mese in aceafsta faza. Tine cont de faptul ca nu ar trebui sa sari peste micul dejun deoarece acesta “trezeste” procesul de digestie si pregateste organismul pentru urmatoarea masa: pranz si cina.

Tine cont de faptul ca nu ar trebui sa sari peste micul dejun deoarece acesta “trezeste” digestia si iti pregateste organismul pentru urmatoarele mese: pranz si cina. Asadar, daca nu esti obisnuit sa iei micul dejun si vrei sa tii aceasta dieta, ar trebui sa te obisnuiesti.

Poti incepe cu o masa mica cum ar fi cateva curmale si sa cerzi gradat cantitatea de mancare consumata. Asta e tot ce trebuie sa stii despre faza 1 de la dieta Rina. Sper ca acest articol sa iti fi raspuns la intrebari. Daca ai alte intrebari, lasa un mesaj in sectiunea de comentarii.